Jamming er kjent for å være en samling musikere som spiller. Og før om årene har det vært stor deltakelse på disse jammingene.

Andreas Holø er en av de som står bak Hver gang vi jammes, og han gleder seg til kveldens arrangement.

- Dette er jo en uhøytidlig sammenkomst for musikere i Elverum. Vi har drevet på i tre år nå, og det er et tiltak som alle synes er hyggelig, sier Andreas Holø.

Alle kan bli med

En jamsession i Elverum er ikke fremmed, og mange artister som til vanlig ikke spiller sammen, har kommet sammen og spilt foran publikum. Hver gang vi jammes har blitt arrangert både i store sammenhenger som Elverumsdagene og mindre arrangementer.

Andreas Holø vil ikke ekskludere noen, og sier at alle er hjertelig velkommen til kveldens jamming.

- Alle som vil, og kan spille et instrumet og synge, kan bli med på vår påskejam, sier Holø.

Gode tilbakemeldinger

Etter at Hver gang vi jammes har blitt arrangert, har det bare kommet positive tilbakemeldinger.

- Vi har fått kjempegode tilbakemeldinger. Det varierer litt hvor mange som kommer til de enkelte jammene, men både besøket og tilbakemeldingene er positive, sier Andreas Holø, som håper at mange tar turen til Lille Gråberg klokka 20.00 i kveld.

- Ja, vi håper det blir stappfult. Dørene åpner klokka 20.00 i kveld, og vi holder på helt til klokka 01.00 i natt, sier Holø.

Blue moon

Spesielt for kvelden har Holø fått med seg Rune Mykleby, Espen og Martin Savolinen og Roar Solbakken til å spille i det nye bandet, Blue Moon, for anledningen.

- Vi er satt sammen for denne jamsession vi skal ha i kveld, sier Andreas Holø.

Lille Gråberg er stedet, og arrangørene sier på sin facebook-side at de håper at kvelden i kveld blir like moro som alltid.

- Og husk, det er åpent for alle. Så er du musiker og har lyst til å spille sammen med oss, er det bare å komme, avslutter Andreas Holø.

Fakta
  • En jamsession er en seanse hvor musikere som til vanlig ikke spiller sammen møtes og spiller fritt og uformelt, gjerne med store innslag av improvisasjon. (KILDE: Wikipedia)