• UNGE FERRARI: Festivalgjengere må bare gjøre seg forberedt på en helaften og et publikumstekke uten like når Unge Ferrari kommer til Volumfestivalen. (Foto: Pressefoto)

Volumfestivalen har hatt fullt hiphop-slipp, og avslørt åtte nye navn på artister som bidrar til å farge norsk hiphop for tiden.

Hamarsinger til Volum

– Fra den tilsynelatende søvnige stasjonsbyen Hamar har Norge fått ett nytt rovdyr innen norsk hiphop og melodiøs R&B. Unge Ferrari høstet en drøss femmere for debuten «Til Mine Venner», fra blant annet Dagbladet og NRK P3, opplyser Guro Frey som er pressekontakt for årets Volumfestival.

En annen hamarsing som blir å se på festivalen er artisten og produsenten JNS.  

– Han serverer publikum ærlige låter og befinner seg i den øverste sfæren av hiphop og RnB i Norge. Han er en artist med en rekke utgivelser bak seg, deriblant hans debutalbum «Drømmen og Virkeligheten» fra 2014 og hans seneste RnB-singel «D» utgitt i 2016, skriver pressekontakten. 

Med mange store og spennende prosjekter på vei er artisten klar for å erobre både Elverum og Norge.

Kreativitet av høyeste kvalitet

Andre hiphop-artister Volumfestivalen kan avsløre er Petter Papillon, Vegard Vers og Spria.  

– Sterke meninger, selvsikkerhet, melankoli, ord og følelser er stikkord som karakteriserer disse gutta. De lover å levere kreativitet av høyeste kvalitet på Volumfestivalen i år, og publikum kan forvente energiske og fengslende låter, skriver Volumfestivalen i en pressemelding. 

Endelig på scenen igjen

Elverumsingene Kå&Jay skal endelig stå på scenen igjen etter et år i studio, og er nå klare til å vise fram nytt materiale, nye tekster og fetere beats i en sterkere og klarere innpakning.

Logi, fra Brumunddal opptrer på Volum for første gang, og vil feire dette ved å dele låter med publikum som aldri har blitt spilt live før. Hiphop-mashupen inneholder låter fra hver enkelt artist, samt noen låter i fellesskap.