• Slik blir den nye butikken seende ut fra Hamarvegen.

Elverum: Spaden er allerede satt i jorda og hvis alt går som planlagt åpner den nye Rema-butikken på Nordmo i løpet av sommeren, forteller prosjektleder i Rema Eiendom Øst, Frank Sulebakk. Butikken skal erstatte Rema-butikken som i dag ligger på Glommen Terrasse.

- Nå er vi endelig i gang og i byggetrinn 1 kommer vi til å gjøre ferdig den nye Rema-butikken og lokalene til Biltema. Matvarebutikken håper vi å kunne åpne i sommer og Biltema vil trolig åpne i august, sier han.

Mange år med planlegging

Det er hele sju år siden Rema kjøpte Nordmo-tomta av Briksdalen Eiendom. Ganske tidlig lanserte Rema store planer for området og tegnet blant annet inn et hotell på toppen av den nye Rema-butikken etter ønske fra politikerne i Elverum. Etter hvert ble hotellplanene forkastet til fordel for et nytt hotell på Elgstua, men ambisjonene om å etablere et nytt handelssenter på Grindalsmoen lever fremdeles.

- I første omgang bygger vi ny matvarebutikk og for Biltema, men vi har ambisjoner om et byggetrinn to der vi lager plass til flere leietakere. Vi har fått en del henvendelser fra forretninger som vil etablere seg der, sier han. Hvem disse er og hvor mange det blir, ønsker ikke Sulebakk å forskuttere

- Men når byggetrinn 1 er ferdig til sommeren, håper jeg at planene for byggetrinn 2 er klart, sier han.