ELVERUM: Magnus Krogh, men går under «artistnavnet» Magnus Jackson Krogh. Er født i 1986, og kommer fra Kjøllefjord i Finnmark. Han har flyttet sørover for å jobbe som entertainer/skuespiller/blogger. Drømmen var egentlig å jobbe som skuespiller, men uten utdannelse innenfor faget, så har det vært veldig vanskelig.

På bloggen sin lar han sin intense fortellerstemme skinne, og starter på første side med følgende: «Jeg er født med diagnosen ADHD, noe som gjør at jeg på en eller annen måte klarer å fullføre drømmene mine. På papiret skal jeg egentlig være udugelig til det meste, rotete, uorganisert og distre. Men jeg ser på den på litt andre måter. Min styrke, min inspirasjon, den kommer fra denne diagnosen.»

– Det er fantastisk, vi har klart å få ham hit til Elverum, forteller Elie Sadie Storsveen og Tani Jenssen. Storsveen hadde sammen med familien sett ham i et foredrag på Flisa, og ble veldig glad da det løste seg me då få ham hit.

– De med ADHD må fanges i øyeblikket, og det er mange forestillinger og vrangforestillinger om folk som har ADHD, sier Jenssen.

Noen som Krogh kanskje priker litt borti, og til og med stikker hull på.

Foredraget, eller showet holdes på fredag på Helsehuset klokken 18.00. 150 billetter er lagt ut for salg på billettservice mens 50 ligger i døra.

– Dette er et show som passer for alle, foreldre, lærere, pårørende, voksne med ADHD, eller barn med ADHD, sier Storsveen.