Ludvig Moon er indie-band, pakket inn i en melankolsk drakt. Singelen deres «Cult Baby» kom ut forrige uke, og har allerede rukket å vekke oppsikt både i Norge og utlandet, skriver Volumfestivalen i en pressemelding. 

Ifølge Rockefeller.no har The Dogs har blitt et av Norges største rockeband. Deres tredje album «Black Chameleon Prayer» ble belønnet med terningkast 5 over hele landet og nominert til Spellemann i klassen rock.

– Gjett om vi gleder oss, sier Guro Frey som er pressekontakt for Volumfestivalen.

Imponerende pophåndverk

Etter å ha vært et band med en litt skiftende besetning og «like mange øvinger som konserter», har Ludvig Moon fått faste medlemmer som har brukt mye tid sammen for å utvikle bandet mot nye høyder. Resultatet er et mer samlet band med høyere ambisjoner enn noen gang før.

Etter debut-ep-en fra 2014 seilte sekstetten opp som et av Norges mest lovende indie-band, og med den rykende ferske singelen «Cult Baby», som allerede har vakt oppsikt både i Norge og i utlandet, fortsetter de å imponere med pophåndverk av internasjonal klasse, skriver Volumfestivalen.  

100 spillejobber i fjor

I 2015 rakk rockebandet The Dogs, med Kristopher Schau i spissen, å spille tett oppimot 100 spillejobber over hele Norge. Etter dette året har de virkelig gått inn i en produktiv periode, for nøyaktig et år etter releasen på «Black Chameleon Prayer» slipper nemlig Oslobandet nå sitt fjerde album "Swamp Gospel Promises».

– Foruten Schau består The Dogs av et knippe veteraner fra Oslos rockmiljø; bassist Roar Nilsen, trommis Henrik Gustavsen, Christian Spro på orgel, Kenneth Simonsen på perkusjon og vår hedmarkslink og gitarist Mads Martinsen, opplyser pressekontakt Frey.