Grundsetmart'n er over for denne gang, og arrangørene kan se tilbake på en strålende helg. 

– Torsdag var overraskende godt besøkt, fredag var veldig godt besøkt, og lørdag var ekstremt bra. Det har vært mye folk i byen, forteller Tore Hagen i THEvent, som står bak arrangementet. 

Bedre planlegging i år

På forhånd hadde han et ønske om opp mot 50.000 besøkende i løpet av helgen.

– Og jeg tror vi klarte å nå det målet, sier han.

Årets Grundsetmart'n er det fjerde Hagen har arrangert, og han synes det går bedre og bedre for hver gang.

– Jeg har fått mer rutine, og vært mer rolig denne gangen her. I tillegg har planleggingen gått bedre, så i løpet av helgen har jeg kun fått fire telefoner fra ulike utstillere, forteller han.

Det har ikke vært noen telefoner fra kommunen eller noen av de andre instansene, så Hagen kan si seg godt fornøyd med den tekniske gjennomføringen av arrangementet.      

– Det er alltid småting man kan gjøre bedre eller annerledes, men jeg føler at vi er på rett vei, smiler mart'nsgeneralen. 

Mart'nsshow med Kulturkollektivet slo an

To av de største arrangementene i mart'nshelga var mart'nsshow i Elverumshallen fredag, og 90's party lørdag. 

– Vi startet med mart'nsshow i fjor, og ville gjenta suksessen i år. Det ble enda bedre denne gangen, med mellom 800 og 1000 personer i hallen. Alle jeg snakket med etterpå var strålende fornøyde, sier Hagen. 

Mange på 90-tallsfest

Lørdagens 90-tallsfest i Elverumshallen var et samarbeid med Joker Event, noe han synes fungerte strålende. 

– Det var «full fyr i teltet» og ordentlig stemning. Musikken bestod av bare 90-tallsslagere fra start til slutt, og artistene leverte 110 prosent, roser Hagen.

Da iElverum snakket med mart'nssjefen hadde han ikke finregnet på besøkstallene, men det var omlag 1200 som fikk med seg 90's partyet lørdag.  

Kan vi se en sånn type fest på neste Grundsetmart'n også?

– En konseptfest som dette viste seg å være en stor hit, så du skal ikke se bort fra at det blir noe lignende neste år. Det er mange forskjellige konsepter det går an å ta tak i, sier Hagen.

Takknemlig leder

Arrangøren er kjempegodt fornøyd med årets arrangement alt i alt.

– Jeg er veldig stolt av alle dem som har vært med og bidratt til at det har blitt så vellykket. Det gjelder utstilliere, Elverum kommune, Joker Event, Thomas Tivoli og dugnadsfolkene som har vært med, sier han. 

Hagen er utrolig takknemlig for den jobben de har lagt ned for å få hele arrangementet til å lykkes.