I år er det 25 år siden Picazzo la ut på landeveien. Bandet, med opphav i Grue, har spilt de fleste steder i Norge. For tiden er de aktuelle med sin jubileumskonsert «Hvis morgendagen aldri kommer» som ble utsolgt da bandet spilte i Kongsvinger 4. februar.

Lørdag tar vokalist Tommy Michaelsen med seg resten av bandet til Elverum kulturhus, og han håper mange vil komme for å høre konserten.

- Det er nok ikke mange danseband som oss som har solgt ut Rådhusteateret i Kongsvinger. Da plateselskapet Slager kom med ideen om en konsert og sa det ville bli utsolgt tenkte vi vel vårt, ler Michaelsen

Spiller vanligvis til dans

Bandet er vant til å spille på dansefester, og konsertene med et sittende publikum er en ny opplevelse for bandet. Ekstra artig synes Michaelsen det er når publikum synger med på låtene.

- Våre låter er nok litt annerledes enn de fleste andre dansebandlåter. Det er sterke tekster, og det er musikk som er veldig lyttbar på grunn av det, smiler Michaelsen.

Det er Per Erik Gjedtjernet som er «hjernen» bak de mange flotte tekstene til Picazzo, og han er glad for responsen publikum gir på tekstene.

- Jeg vil at folk skal kjenne seg igjen i tekstene. Som tekstforfatter er det koselig at folk kan tekstene og synger med. Det gir meg veldig mye, sier Gjedtjernet.

Billetter til konserten selges hos Kulturhuset, servicekontoret og biblioteket.