• NY DEL: Avdelingen med arbeids- og fritidsklær er en ny satsing hos farvehandelen.

– Vi er veldig fornøyde med resultatet. Dette er den andre gangen vi bygger ut butikken i løpet av to år, så nå har vi en ny avdeling med fritidstøy, forteller Roy Hansen, som er butikksjef hos Elverum Farvehandel.

I tillegg har de fått større gulv- og tapetavdeling.

Imponerte kunder

Etter ombyggingen er butikklokalene omlag 25-30 kvadratmeter større, i tillegg til at de har fått et eget rom på rundt 180 kvadrat som skal brukes til sprøytemaling og møbellakkering.   

– Kundene er veldig imponerte, og vi er veldig stolte etter ombyggingen. Mange har sagt at de synes det har blitt skikkelig stilig her, sier Hansen. 

Det eneste som gjenstår før alt er boks er sparkling og maling av inngangspartiet, i tillegg til litt småfiksing i butikken og oppsett av reklame. 

Gjort ombyggingen selv

Elverum Farvehandel består av seks håndverkere, hvorav fem er malere og én er gulvlegger.

– Foruten salg av maling og gulv, så maler vi jo og legger gulv hos store og små bygg. Nå selger vi som nevnt også arbeids og fritidsklær, og leverer trykk på minuttet, forteller butikksjefen.

Håndverkerne har gjort alt arbeidet med ombyggingen selv, og Hansen sier de har brukt god tid og tenkt nøye gjennom forandringene.

– Så nå er det 100 prosent, smiler han.