For budfristen er onsdag klokka 12.00! Da må bud være registrert hos Krogsveen Eiendomsmegling i Elverum. Og Sven Ove Beck-Larsen hos Krogsveen i Elverum står i front for denne aksjonen.

- Vi skal få inn bud på disse pepperkakehusene. Budene vi får inn, må innbetales og det gir i sin tur igjen penger til barneavdelinga på sjukehuset her i Elverum, sier Sven Ove Beck-Larsen.

Og gi bud er ikke vanskelig ifølge eiendomsmegleren. Det er bare å møte opp onsdag før klokka 12.00 og levere bud. De kan både være muntlige og skriftlige. Men også digitalt kan bud gis.

- Om du ikke har mulighet til  å komme innom kontoret vårt i Storgata, eller innom Rådhusfoajeen onsdag klokka 12.00, så kan du faktisk også bruke «Vips». Så du kan vipse over penger til 926 26 169 med ønsket beløp man vil by med, sier Sven Ove Beck-Larsen.

Mange bud

Alle budene, eller bidragene som kommer inn, går til barneavdelinga på Elverum sjukehus. Derfor er det slik at alle budene som kommer inn, må også innbetales til Krogsveen. Nettopp for at det skal bli en flott sum til barneavdelinga.

- Vi får nok ikke gjort noe med de økonomiske rammene til barneavdelinga og eventuelt en flytting og får nok ikke endret synet til sjukehusstyret. Men det vi kan gjøre er å gi penger til de barna som trenger det ved barneavdelinga. Det er en flott sak og gi penger til, og derfor må alle innkomne bud betales til oss, forteller Beck-Larsen og legger til:

- Det har kommet mange bud allerede. Det er ingen som har bydd på sine egne hus men det har kommet inn mange bud. Det har kommet inn bud fra bakere og noen andre, så hvis du vil være med å by på noen av pepperkakehusene, må du komme med ditt bud før onsdag klokka 12.00, sier Sven Ove Beck-Larsen.

Og det er onsdag 14. desember klokka 12.00 som er fristen for å levere inn bud til Krogsveen.