• 2 NYE SCORINGER: Jonas Enkerud har hatt sin del med skader også denne sesongen, men scorer stort sett hver gang han er på banen. 2 nye mål i opprykkskampen!

De aller fleste, med unntak av Elverum fotball, har tatt opprykket for gitt, nesten siden i sommer:

- Dette er helt fantastisk, vi var litt nervøse før kampen, og vi starter litt "halvdårlig". Men midtveis i 1.omgangen får vi kontroll og scorer 2 mål rett før pause, og da er vi rimelige sikre på at dette skulle gå veien, sier markedssjef og keeper Fredrik Tervaniemi. 

Sluttresultatet ble til slutt 5-0, og det er ingen tvil om at nå opprykksklare Elverum, har hatt en meget god sesong:

- Ja, dette har vært en helt fantastisk sesong! Vi startet utrolig bra, satte ny norsk rekord i antall kamper uten baklengsmål, det første kom vel i det 93.minutt i den 11. kampen. Den rekorden tror jeg ingen lag kan slå! Vi har bare kjørt på utover i sesongen, og vi har nå på slutten bare ventet på å få avgjort dette. Det har vært mye prat om at opprykket allerede var klart, og det ført til et stort press på oss. MEN da vi til slutt avgjør og er klare for opprykk, er det en utrolig god følelse og det føles som flere kilo forsvant, smiler Tervaniemi.

ingen blåmandag i elverum

Sportslig har det vært en god helg og god mandag, men "fysisk" merkes det på kroppen:

- He he, formen er vel "så där", men alle smiler i dag. Vi skal nyte dette noen dager nå, men det står igjen 3 kamper av sesongen. Det blir kamp mot Nybergsund på lørdag, før Nardo borte og vi avslutter mot Tynset hjemme. Vi går for å vinne alle kamper vi, vi skal være seriøse ut sesongen, lover Tervaniemi. 

Hva slags endringer det eventuelt måtte bli utenfor banen, det er heller ikke avklart:

- Uansett opprykk eller ikke, så har målet vårt hele tiden vært utvikling. Vi skal fortsatt utvikle markedssiden, vi skal utvikle stadionanlegget, og vi skal utvikle den sportslige delen. Vi skal bli bedre på alt, ta steg for steg videre. Men det blir nok ingen ny stadion med plass til 10.000 tilskuere, ler markedssjefen. 

Spillerstallen har vært meget solid og jevn denne sesongen, det er vel en av de viktigste suksesskriteriene bak opprykket. Da er spørsmålet om det blir store endringer?

- Vi har kun 4 på kontrakt neste sesong, men dette har vært helt bevisst, vi ville se hvilken divisjon vi skulle spille i først. Her har vi selvfølgelig en stor jobb å gjøre framover! Vi må se hvilke spillere vi skal ha med videre og hvor vi eventuelt bør forsterke. Trener Tore Fossum, som har det sportslige ansvaret, har allerede tenkt mye over dette, så jeg regner med at det skjer mye de første ukene. Vi har hatt et meget godt lag i år, med mange gode spillere. Vi har en stamme i laget som sikkert blir med videre, men det handler også om å "spisse" stallen framover. Vi trenger sikkert 2-3 spillere som kan gå rett inn på laget, og det blir sikkert 2-3 spillere fra dagens tropp, som ikke får fornyet kontrakt, tror Tervaniemi.

ny keeper?

Dagens markedssjef, som også er keeper, har heller ikke kontrakt etter sesongen:

- Vi får se, jeg har faktisk ikke snakket med klubben om dette foreløpig. Jeg tar bare 1 og 1 år av gangen, så får vi se om Tore Fossum vil satse videre på meg. Men det er i alle fall ikke usannsynlig at jeg vil fortsette, smiler en lur keeperkjempe fra Sverige. 

Vi gratulerer nok en gang med et velfortjent opprykk!